Föreläsningsturné 100%DU

Resan hur du blir självsäker, vågar stå upp för dig själv och hur du använder den styrkan till att nå dina mål.

Kom på föreläsningen 100%DU och våga ta nästa steg. Det är dags nu!

Jag är så imponerad av hur du knyter ihop din egen historia med dina proffskunskaper och skapar en röd tråd som lotsar publiken under två och en halv timme. Du inspirerar och väcker nya tankebanor, och ger dessutom publiken enkla verktyg att ta med sig hem och jobba vidare med. Jag tänker att sååå många människor och arbetsplatser skulle må bättre av att lyssna på och ta till sig av det du säger.
Dessutom är du så himla cool och modig som gör detta. Heja dig!
— Carin Söder, Ordhuset AB
Kristin tar upp händelser i sitt liv och hur hon med hjälp av att coacha sig själv kommer ur nedbrytande (tanke)mönster. Hon illustrerar tydligt och med inlevelse självupplevda situationer som det är lätt att känna igen sig i. Kristin ger förslag på sätt att tänka och agera för att ta sig fram till det liv vi längtar efter.
Tack Kristin för kvällen, den gav mig kraft att vilja ta tag i min egenupplevda situation. //Ulf
— Ulf, deltagare på föreläsningen 100%DU i Tidaholm
Västervik 100%DU.png

Under tjej och shoppingkvällen i Västervik har du chansen att komma på föreläsningen 100%DU.

Säkra din plats nu genom att mejla info@hotellfangelset.se eller till kristin@lonnsjocoaching.se

 

 

Resan att bli självsäker och våga stå emot andras tycke och mening, att lita på dig själv och lyssna på vad du själv vill och sedan våga satsa på att nå dit.

Föreläsningen 100%DU mixar erfarenheter, handfasta verktyg, metoder, diskussioner, fakta och skratt med dina egna insikter och aha-moments.

Föreläsaren Kristin öppnar upp och berättar om erfarenheter från att gå från att vara utsatt för daglig mobbing och noll i självkänsla till att ha startat eget och satsat på sin dröm: Att föreläsa för just dig. Under den resan har pusselbitar fallit på plats och efter att ha skolat om sig från ingenjör till coach så känns allt mer rätt och roligt. Att våga följa sitt hjärta.

Så fråga dig själv:

  • Vad vill du våga?

  • Var behöver du vara starkare? Hemma? Jobbet? Bland vännerna?

  • Är det färdiggnällt över allt du inte har och är du redo att göra något åt det?

Oavsett om det handlar om din karriär, familjesituation, ditt mående, din utveckling eller någonting annat som du känner starkt att du vill komma igång med och sätta dig och dina behov främst för en gångs skull så är det här helt rätt föreläsning!

Föreläsningen är totalt 2,5 timmar med paus och uppdelad i två delar: 

  1. Du och din självkänsla. Hur ser det ut, vad gör du mot dig själv och viktigast av allt HUR gör du någonting åt det!? Få metoder, tips och tankar för att börja jobba mot en bättre självkänsla. Bryt gamla mönster och skapa nya tankebanor. Paus ca 20min

  2. Dina drömmars mål. Varför är det viktigt att sätta mål? Hur gör man för att det ska bli bra mål och hur gör du en handlingsplan som tar dig hela vägen dit? Lär dig se hinder på ett annat sätt och träna din förmåga att se lösningarna och hålla motivationen.

Jag ser verkligen fram emot att se dig där! /Kristin Lönnsjö

Följ med vad som händer bakom kulisserna och missa inga viktiga detaljer och tips!

Häng med 100%DU på facebook

Perfekt present till dig och de du älskar: Boken 100%DU

Köp boken i samma tema som ger dig ännu fler tankar och verktyg. Boken ger dig utrymme att fylla i dina egna tankar och kostar 225kr inkl frakt.