Back to All Events

Utvecklande och utbildande nätverk Tidaholm


Nätverk och utveckling för ett ledarskap som skapar vinst, effektivitet och engagemang på företaget

För att ligga i framkant behöver vi hänga med i utvecklingen. Dagens arbetskraft är mer måna om sin utveckling och företagets visioner och det större sammanhanget.

För att skapa engagemang och effektivitet behövs utveckling för ledarna i alla led inom företagen. Det kostar både pengar och tid att åka på dyra utbildningar med övernattningar och resor.

Därför erbjuds ni härmed att gå med i ett fantastiskt utvecklande nätverk där ni får utbildning, workshops och träning i olika viktiga delar inom ledarskap, effektivisering, varumärke, mastermind, LEAN mm.

Utbildningarna var för sig kostar vanligen 10 000-tals kronor utan resa och tidsbortfall.

Utvecklingsnätverket i Tidaholm pågår 8 gånger med start i september. Vi träffas 1 gång/månad på kvällstid ca 18-21. Det finns stor möjlighet för er att påverka tid som passar er om ni är snabba.

Huvudmomenten som vi kommer att arbeta med är

•          Kommunikation

•          Prio och effektivisering

•          Kompetenssäkring och attraktiv arbetsgivare

•          Mål och målprocesser

•          Förändringsarbete

Utbildningarna och våra fokusfrågor kommer att anpassas efter era behov för att ni ska få ut så mycket som möjligt under tiden.

Träffarna kommer att hållas av Kristin Lönnsjö som är Certifierad Professionell Coach och Maskiningenjör med stor erfarenhet av företagsutveckling, projektledning och komplikationer som kommer av bristande kommunikation inom och mellan avdelningar och organisationer.

Utbildningsträffarna kostar sammanlagt endast 12 000kr/ledare, väljer ni att skicka fler får övriga 50% rabatt. Det sker i samverkan med Företagarna Tidaholm

 

Första träffen planeras äga rum 12/9. Antalet platser är begränsat.

Boka här: https://magnetevent.se/Event/utveckling-och-utbildning-for-ledare-och-foretag-29725/