KORT OM MIG

Foto Linda Brolin, Vindro AB

Foto Linda Brolin, Vindro AB

Jag är en tjej uppvuxen i de dalsländska skogarna som hamnade i Skaraborg för studier till biståndsingenjör. Jag har fyra barn och bor med min familj i drömhuset på landet. Jag älskar nya utmaningar och att lära mig nya saker, stort som smått. Genom att starta Lönnsjö Coaching tar jag mina drömmar till nästa nivå och jag hoppas att jag får hjälpa dig att göra det samma.

 

Jag är utbildad till diplomerad professionell coach och är i grunden ingenjör vilket ger en god grund till arbete i team, organisationer och utveckling av medarbetare och chefer. Jag brinner för att få samförstånd mellan personer och att få gemensamma och motiverande mål att jobba mot.

Vill du träffa mig i verkliga livet så är jag coach i Skövde, Tidaholm, Falköping, Tibro, Mariestad, Skara, Hjo, Mullsjö, Jönköping och Habo. Men självklart kan jag även komma och coacha i andra orter som Göteborg, Borås och Stockholm också. Kontakta mig så kommer vi överens om något. Annars är ju skype och telefon minst lika effektivt.

Kristin Lönnsjö
Lönnsjö Coaching

 

Utbildningar

Biståndsingenjör
Högskolan i Skövde

Lean filosophy
Högskolan i Skövde

SAM
MTM

ViktVäktarcoach
2015

Certifierad Hälsocoach ViktVäktarna
2016

 

 

Diplomerad Coach Gothia Akademi
28-10-2016

Diplomerad Professionell Coach

Gothia Akademi
09-05-2017

Certifiering NLP Business Practitioner
20-01-2017

GDPR policy

Uppgifter om Lönnsjö Coachings kunder sparas 1 år efter avslutat sammarbete och kontaktuppgifter och dyligt enligt bokföringslagen sparas i 7år. Vid önskan om tidigare redering eller utökad tid för att spara anteckningar från coachningar sker i enlighet med kundens önskemål.

Alla de funktioner som ingår i Lönnsjö Coachings tjänster är säkrade enligt GDPR.