Jobba med oss i Team of Heroes

Lönnsjö Coaching växer och letar efter coacher som vill vara med i ett sammanhang, ha tillhörighet samtidigt som de har friheten att styra sina dagar som egenföretagare. Är du coach, egenföretagare och är sugen på att arbeta med ett fantastiskt gäng som sitter utspridda i landet? Vill du känna gemenskap och ha känslan av kollegor i ditt företagande?

Då är det här din chans. Vi vill ha kul, frihet och utveckling. Lönnsjö Coaching erbjuder dig utvecklande samtal, kick-offer, utbildningar, stöd, utveckling och driv i ditt företagande i Lönnsjö Coachings varumärke.

Lönnsjö Coaching arbetar i enlighet med ICFs etiska riktlinjer tillsammans med verktyg från NLP.

 
rawpixel-788595-unsplash.jpg

Passar du in i gänget?

  • Sätter du klientens intresse först och vill att hen ska lyckas mer än allt annat?

  • Är du gediget intresserad av andras utveckling och har utbildning inom coachning?

  • Vill du utvecklas tillsammans med andra men dem ett stort eget ansvar och driv?

  • Vill du vara underkonsult men ändå kunna arbeta med egna projekt?

    BRA!

Lönnsjö Coaching vill vara stenen som startar ringarna på vattnet och hjälten som hjälper andra att se sin potential och sina lösningar.

rawpixel-659503-unsplash.jpg

Olikheterna blir våra styrkor

Olika bakgrunder, styrkor och idéer gör oss starkare. Lönnsjö Coaching är mån om allas lika värde och ser det som en viktig del av varumärket. Därför hoppas jag att du ska växa och trivas med oss och att du tar hand om varumärket vi skapar tillsammans.

zachary-nelson-192289.jpg

Vi ska ha kul

Måndagar är underbara och det ska sprudla av arbetsglädje! Vi ska hela tiden komma ihåg det som är viktigt på riktigt för både oss som individer, team och företag.

Genom träffar, skypemöten och nära kontakt spelar det ingen roll att vi sitter geografiskt långt från varandra. Här får vi ett team att fira våra framgångar med samtidigt som vi får stöd och peppning när vi behöver.