Coachpaket för mer framgång

Vi har olika behov, olika sätt att lära oss nya saker och olika behov av stöd och hjälp i livet. En sak som är gemensam är att vi behöver älska oss själva för att må bra och när vi mår bra bidrar det till mer kärlek till andra och ett härligare liv.

För att du ska få det du behöver har Lönnsjö Coaching tagit fram två coachpaket med fem nivåer i varje. För varje nivå så ökar innehåll och utbytet för dig och du kan därför välja precis det som passar dig bäst.

De olika inriktningarna är Självkänsla och självförtroende i det ena och personlig framgång och livsförändringar i det andra.

Vilket behöver du?

Paketen för alla som vill vara mer sig själva och må bättre

Allt från DIY-paket till extra allt. Prisvärda paket med mycket innehåll och som hjälper dig till att hitta din väg i livet, stå upp för dig själv och må bra med dig själv.

Läs mer

Premiumpaketen för livet i stort och du i synnerhet

Vad ska du göra med ditt liv? Vad vill jag? Vem är jag nu? Jag vill sluta med... Jag vill börja med…

Det är så många frågor och måsten i livet. När ekorrhjulet snurrar allt snabbare är det lättare att blunda för de viktiga frågorna i ditt liv. Det kan leda till en känsla av tomhet, sorg, ilska.

Paketen för personlig framgång ger dig knuffar på rätt ställen så att du kommer på banan. På din bana. Välj den nivå som du behöver.

Läs mer