Vad kan coachning göra för ditt företag?

Företag som arbetar med coachning har i undersökningar ökat medarbetar engagemanget från 16% (medelengagemang i Sverige) till 60%. Det i sig ger stora uppsving i produktivitet och slutligen rent ekonomiskt. Nöjda medarbetare, välmående företag. Enklare blir det inte.

Medarbetare kan antingen coachas individuellt eller i grupper beroende på vilket syftet är. Stresshantering, samsyn vid förändringsarbete, karriärval, motivation, handlingsplaner och så vidare.

Ledare behöver coachning för bland annat stora beslut, hantera anställda, nå mål och sätta nya visioner. Med en coach hittas nya lösningar och snabbare framgång.

Projektgrupper eller ledningsteam vinner mycket tid genom att ta in en coach som hjälper gruppen att få ett bra driv från start till slut. Att ha möten med en coach med jämna mellanrum, till exempel inför stora slutsteg i processen är guld värt och kan vara skillnaden mellan att nå deadline och att missa den.


Ledarskapets Dimensioner 2.0 - Ledarträning i Världsklass från HMI

hmi_edited.jpg

Lönnsjö Coaching är stolt Master Licensee hos Holmér Management International för deras gedigna ledarskapsprogram.

Ledarskapets Dimensioner 2.0 är vetenskapligt baserat med drygt 5000 nöjda användare över världen och som garanterar utveckling för ledare i alla nivåer. Programmet sträcker sig över 10 månader och ger ledaren insikt i sina medfödda motivationstriggers - alltså de delarna som gör att du tycker något är motiverande eller dödligt tråkigt. Utifrån det skapar ledaren sedan ett nytt sätt att arbeta med utveckling både för sig själv och för sina medarbetare för få mer arbetsglädje, motivation och slutligen givetvis mer och bättre resultat.

Programmet är snyggt paketerad och ger ett stort värde för resten av ditt liv.

Vill ditt företag arbeta med Lönnsjö Coaching & Team of Heroes eller veta mer om det här? Kontakta mig redan idag så berättar jag mer om upplägg, fördelar och hur det går till.

Kristin Lönnsjö: kristin@lonnsjocoaching.se, 0706-028734


Team of Heroes

Det här är de fantastiska människor som ingår i Lönnsjö Coaching Team of Heroes

Kristin Lönnsjö, VD Lönnsjö Coaching Bakgrund: Maskiningenjör med biståndsinriktning (internationellt arbete). Inriktning på coachning: Privat - kvinnor 35-55 Företag - Industrier 5-5000 anställda Ort: Tidaholm Intressen: Utveckling och lära nytt, virka figurer, äventyr och hjältefilmer. Kuriosa om dig: Jag älskar Star Wars och hade StarWars-tema på bröllopet. Avgudar hjältefilmer så som Marvels Avengers men önskar att jag vore Wonder Woman från DC.

Kristin Lönnsjö, VD Lönnsjö Coaching
Bakgrund: Maskiningenjör med biståndsinriktning (internationellt arbete).
Inriktning på coachning: Privat - kvinnor 35-55 Företag - Industrier 5-5000 anställda
Ort: Tidaholm
Intressen: Utveckling och lära nytt, virka figurer, äventyr och hjältefilmer.
Kuriosa om dig: Jag älskar Star Wars och hade StarWars-tema på bröllopet. Avgudar hjältefilmer så som Marvels Avengers men önskar att jag vore Wonder Woman från DC.

Katarina Nilsson-Moe, underkonsult Bakgrund: Jobbat i Logistikbranschen sedan 1981 Eget företag: Inriktning på coachning Katalyserande coaching, ledarskap, utveckling, karriär Ort: Kungsbacka Intressen: resa, natur, umgås med familj och vänner Kuriosa om dig; bodde i USA under 2 år, en otroligt rolig tid, fick bästa vänner där som vi fortfarande efter 22 år träffar regelbundet

Katarina Nilsson-Moe, underkonsult
Bakgrund: Jobbat i Logistikbranschen sedan 1981

Eget företag:
Inriktning på coachning Katalyserande coaching, ledarskap, utveckling, karriär
Ort: Kungsbacka
Intressen: resa, natur, umgås med familj och vänner
Kuriosa om dig; bodde i USA under 2 år, en otroligt rolig tid, fick bästa vänner där som vi fortfarande efter 22 år träffar regelbundet

Stefan Keventer  Lars Lagerstedt  Liise Dahlqvist  Maria Fridberg  mfl  Inom kort kommer du att kunna se och läsa om alla mina fantastiska teammedlemmar!

Stefan Keventer

Lars Lagerstedt

Liise Dahlqvist

Maria Fridberg

mfl


Inom kort kommer du att kunna se och läsa om alla mina fantastiska teammedlemmar!

Vill du ingå i teamet?

Vill du arbeta med det som underkonsult i Lönnsjö Coaching Team of Heroes eller vill du köpa loss program att använda under ditt egna varumärke så kontakta mig idag. Du blir utbildad i programmet och får bland annat utbildningen “Sälj för coacher”. Kolla gärna mer på Holmér Management International. Jag är just nu ute i landet och letar efter bra coacher över Västra Götaland, Bohuslän, Värmland och Jönköpings län. Har du ICF coachning och NLP i grunden? Jag vill gärna prata med dig!
Sagt från Lönnsjö Coachings kunder:

Kristin har förmågan att ställa de rätta frågorna vid rätt tillfälle. Hon har hjälpt mig att hitta strategier för att visualisera mina mål som företagare och hjälpt mig att se och hitta stegen som kommer ta mig framåt. Ser fram emot fortsatta samtal! Stort tack!

Annika Andersson, VD Andersson Film och media ABKristin har hjälpt mig att strukturera upp mina arbetsmetoder, så jag har fått det visuellt överblickbart. Det ger en tydlighet och jag får en bättre kontroll över arbetsuppgifter, hur mycket tid de olika momenten tar och vad som faktiskt utförts. Hon använder sig även av "attraktiv framtid", vilket ger en kick i att "se" och känna in var man kommer att vara om X antal år. En spännande övning, som förstärker mina mål.

Camilla Sandström, VD Atmosphere LightFöretaget behöver genomgå en förändring för att komma på fötter igen. Vi behöver få med hela personalstyrkan på den insats som krävs och därför var vi tvungna att ha ett informationsmöte. Vi träffade Kristin innan detta möte för att få hjälp med upplägget. Det var viktigt att få med alla på en förändring och att alla såg positivt på det.

Vi fick god hjälp av Kristin som visade oss ett verktyg att använda där alla bjuds in att delta i vad som kommer krävas för förändringar. Resultatet blev en tydlig punktlista med insatser som vi gemensamt kommit fram till och som alla kände sig delaktiga i.

Tove Sventorp, Marknadschef Olby Design


Satsa på din personal och ditt företag

Se till att ni anses vara en attraktiv arbetsplats, ett företag som satsar på sina anställda och som håller kvar sina nyckelpersoner.

Med personal- och teamdagar kan ni nå mycket längre än under vanliga veckomöten och utvecklingssamtal. Ta chansen och låt personalen och företaget att utvecklas för att få en mer engagerad personalstyrka och därmed även högre produktivitet.

Lönnsjö Coaching erbjuder ett system där ni får bygga er perfekta temadag efter era behov med olika moduler. Klicka nedan för att läsa mer.