Vad kan coachning göra för ditt företag?

Företag som arbetar med coachning har i undersökningar ökat medarbetar engagemanget från 16% (medelengagemang i Sverige) till 60%. Det i sig ger stora uppsving i produktivitet och slutligen rent ekonomiskt. Nöjda medarbetare, välmående företag. Enklare blir det inte.

Medarbetare kan antingen coachas individuellt eller i grupper beroende på vilket syftet är. Stresshantering, samsyn vid förändringsarbete, karriärval, motivation, handlingsplaner och så vidare.

Ledare behöver coachning för bland annat stora beslut, hantera anställda, nå mål och sätta nya visioner. Med en coach hittas nya lösningar och snabbare framgång.

Projektgrupper eller ledningsteam vinner mycket tid genom att ta in en coach som hjälper gruppen att få ett bra driv från start till slut. Att ha möten med en coach med jämna mellanrum, till exempel inför stora slutsteg i processen är guld värt och kan vara skillnaden mellan att nå deadline och att missa den.


Satsa på din personal och ditt företag

Se till att ni anses vara en attraktiv arbetsplats, ett företag som satsar på sina anställda och som håller kvar sina nyckelpersoner.

Med personal- och teamdagar kan ni nå mycket längre än under vanliga veckomöten och utvecklingssamtal. Ta chansen och låt personalen och företaget att utvecklas för att få en mer engagerad personalstyrka och därmed även högre produktivitet.

Lönnsjö Coaching erbjuder ett system där ni får bygga er perfekta temadag efter era behov med olika moduler. Klicka nedan för att läsa mer.