Lönnsjö Coaching växer

Tänk att sitta med dina egna tankar, bara bolla med dig själv och vara ekonomiavdelning, marknadsföringsexpert, säljchef och företagsutvecklare. Och UTFÖRARE. Allt ska flyta på och hålla ihop.

Känner du igen dig? Då tror jag att du är entreprenör och egenföretagare som jag. Vi om några behöver en coach, ett bollplank, någon att ösa ur frustration och fira framgångar med. Och så en dag kände jag att jag verkligen behöver någon mer med mig, någon som tar striden vid min sida, någon som vill ha kul och utveckla andra och sig själv tillsammans med mig och Lönnsjö Coaching.

I samma vända kom möjligheten att ta in ett av det bästa ledarskapsprogrammen in i verksamheten och med det kom det naturliga steget att växa. Idag tar Lönnsjö Coaching det steget och ska få underkonsulter in i teamet. Team of Heroes, så ska det heta! För Lönnsjö Coaching är ju företaget som vill vara din hjälte och få äran att vara stenen som startar första ringarna på vattnet.

Idag hade jag möte med en eventuell första kandidat till Lönnsjö Coaching & Team of Heroes. Om vi får henne till teamet kommer det vara ett starkt berikande tillskott och tillföra mycket kompetens, arbetsglädje och värme. Håll ögonen öppna för att få veta vem personen är ;-)

Inom kort kommer vi att finnas i Skövde, Tidaholm, Falköping, Göteborg, Borås, Eskilstuna och Jönköping. Täcker du in något annat område så kontakta mig :-)