Mål

Din inre 11-åring - Våga tro på dig!

Idag hade jag äran att vara med på Skaraborgs Sessions på Arena Skövde. Skaraborg Sessions är ett nätverk deluxe med spännande föreläsare varje gång. Bland annat har Foppa, Pärleros (Framgångspodden) och Isabella Löwengrip föreläst om framgångsrikt företagande, utveckling och mycket mer.

Idag var det Anders Carlsson som inspirerade alla entreprenörer och storföretag med sin resa och sina tankar. Han berättade med ödmjukhet, humor och värme om vad som är viktigt på riktigt och att vi måste träna på att bli snälla mot oss själva.

Andreas som skrivit hits till många av de stora artisterna, haft en Broadway produktion, varit Idol-juryn och startat en makalös skola (Academy of music and Business) inspirerad av Hogwarts berättade att det viktigaste för att nå sina drömmar är att behålla sin naivitet- den inre 11-åringen- och ha en oövervinnerlig tro på sig själv.

Det är så sant. Om man vågar tro på sig själv och vågar drömma stort så finns det inget som stoppar en. Min 11-åring är helt övertygad att jag ska nå min dröm och mitt mål att föreläsa på ett fullsatt globen. Min fantasi har gjort det så tydligt att jag kan känna lukterna, se hur det ser ut från scenen och höra publikhavet bara genom att stänga ögonen.

Vad är din dröm? Och vad gör du för att nå dit? Våga tro på dig själv och göra det som gör dig glad och strunta i Nej-sägarna.

Ha en fantastisk vecka!

/Kristin Lönnsjö, Lönnsjö Coaching

PS Behöver du mer umf och självkänsla så kan du alltid köpa min bok 100%DU som guidar dig på vägen ;-) Du hittar den här https://widget.publit.com/lonnsjo-coaching_3550

Början av ett krispigt nytt år

Början av ett krispigt nytt år

Nytt fräscht år känns som ett krispigt Granny Smith-äpple. Allt är möjligt och året ligger som en omålad canvas. Coachningen kan hjälpa dig få blyertsdragen på plats så att du ved vad och var du ska fylla i med dina färger.